Sabtu, 10 Agustus 2013

Kemendikbud ще провери изпълнението на училищните директори в Индонезия

Kemendikbud ще провери изпълнението на училищните директори в Индонезия

uji kinerja kepala sekolah se-Indonesia

Илюстрации, (SINDOphoto).
CD Administrasi Kepala Sekolah

Sindonews. com - Ръководител Развитие на човешките ресурси на образованието и културата и образованието за осигуряване на качество Kemendikbud RI, Syawal Gultom каза, към днешна дата, основният набиране на персонал в Индонезия не е, както се очаква от Kemendikbud.

За тази цел, Kemendikbud ще направи оценка на изпълнението на училищните директори в Индонезия през 2014 г., за определяне на качеството на поръчител в Индонезия всъщност. Общо главницата в Индонезия сам е достигнал 300 000 главницата .

"Очевидно е, че основната berkompetennya пречка по-малко, като това е не само опит от Индонезия. Пренесени от споделяне на това с държавите от АСЕАН, оказва се, те също изпитват подобни проблеми yangg. Голяма част от ръководителите на АСЕАН на тези училища е, че те не са наблюдение, тъй като тя трябва да се изпълни ", каза Syawal в Джокякарта, във вторник (06.11.2013).

Скрит Шаввал, като надзор от главниците на учителите е ключов въпрос, който трябва да се изпълняват от всяко училище. С надзор, което се прави всеки ден, неочаквани събития, няма да се състои в класната стая. Според него предоставянето на надзора в идеалния случай трябва да се прави три пъти в един ден.

"Една от основните е не само компетентност са важни, но също така трябва да има почтеност и добро изпълнение. Всички училища са в състояние да постигне цели, ако лидерите са в състояние да изгради добра култура на училище", добави той.

Преди това много директори на училища провеждат наименование за произход, моля, кликнете върху тази връзка. (МЗХ)

Блог Информация Kinerja Kepala Sekolah

-
Публикувано от Blogger да Principal ефективността

Tidak ada komentar:

Posting Komentar